VEČNAMENSKI DOM

KULTURA

večnamenski dom

Večnamenski dom je plod truda krajanov in takratnega predsednika KS Branimirja Vodopivca z željo po objektu, pod katerim bi bila združena vsa društva, ki delujejo v krajevni skupnosti. Krajanom in društvom tako ponuja prostor za udejstvovanje na različnih področjih, poleg njega pa imajo svoj gasilski dom tudi gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Dolenja vas.

Temeljni kamen za izgradnjo Večnamenskega doma je bil postavljen leta 2006, štiri leta kasneje 15. 8. 2010 pa je bil dom tudi svečano odprt. Za več kot milijonsko vrednost investicije je kar dve tretjine sredstev zagotovila KS Dolenja vas in sicer iz naslova rente, ki jo je prejemala od leta 2002 do leta 2009 na račun delovanja deponije komunalnih odpadkov pri Spodnjem Starem Gradu. Ostalo so prispevali KS Dolenja vas, Občina Krško in sponzorji. Z otvoritvijo večnamenskega doma so društva delujoča v KS Dolenja vas pridobila prostore, pomembne za njihov obstoj in delovanje, krajani in krajanke pa skupen dom za srečanja in ostale aktivnosti.

E-rezervacije večnamenske dvorane

Večnamensko dvorano lahko posamezniki, podjetja in društva najamejo za različne priložnosti. 

Na spodnji tabeli izberite ustrezen datum in izpolnite podatke. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in se dogovorili o nadaljnjih podrobnostih in pogojih uporabe dvorane, ter s tem dokončno potrdili uspešno rezervacijo dvorane.

Razpoložljivost doma
Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
captcha

* S klikom “rezerviraj” dvorana še ni dokončno rezervirana! Za dokončno rezervacijo dvorane vas kontaktiramo.

Scroll to Top